Редактор: e-mail: Кадър: 7:8 ТВДепутатът от Има такъв народ нападна три от

...
Редактор: e-mail: Кадър: 7:8 ТВДепутатът от Има такъв народ нападна три от
Коментари Харесай

Балабанов: Статуквото си има лице - ГЕРБ, БСП и ДПС. Повръща ми се от тях

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: " 7:8 ТВ "

Депутатът от " ИТН " атакува три от партиите в Народното събрание. Ето с какви думи водещият откри преди минути предаването в " 7/8 ТВ " " Студио Хъ ":

" Уважаеми фенове, статуквото си има лице - това са ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи. Примери? Колкото желаете. Цитирам: ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи провалиха съвещанието на правна комисия за закриването на спецсъда и спецпрокуратурата. Липса на кворум и процедурни хватки. Доказаха кои в действителност пазят Гешев. Това са ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи. Морал? Съвест? Идеали? Чест? Достойнство? Няма! Морал тук няма, уважаеми. Лицемерието ги разяжда като противен израстък. Повръща ми се от тях. Още една тематика - през днешния ден приехме закона на НСО на първо четене след грандиозна борба със същите тези лицемери. Какво ли не вършиха в името на това да съсипят конституционния ред в пленарна зала. Не съумяха. За премия, една минута откакто одобриха закона, против ръководителя на Народно събрание Ива Митева бе изпратена опасност за ликвидиране. Надявам се, че способените органи ще си свършат работата. И ще схванат какво се крие зад тази опасност ".

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР